Hvor er det svært!

Gik i gang med fantasien om at strikke min egen kjole. Fandt et smukt mønster hos garnstudio.dk og købte det korrekte antal garn plus tre nøgler fordi jeg gerne ville have kjolen lidt længere end vist på modellen.

Og hvor svært kan det være – det gik da godt med trøjen til datteren

Men ak, sådan skulle det ikke gå – kjolen blev til en trøje fordi garnet slap op.

Trøjen er alt for stor i forhold til mønsteret. Jeg testede garnet og min strikkefasthed matchede det foreskrevne.

Jeg blev klogere!

Det viser sig i erfaringens lys at mønsterstrik og alm. glat strik kan have hver sin strikke fasthed. Desuden tror jeg nu ikke jeg vil strikke en sommekjole i så tungt garn igen. Det virker meget bastandt og slasket.

Men kjolen/ trøjen har givet mig god læring i forhold til at tæmme et mønster med huller og snoninger, så det er jeg ret stolt over.

Opskriften: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6846&cid=3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *