Strikket trøje fra canadiske Yarninspiration

Jeg surfede lidt på nettet og fandt denne smukke poncho trøje fra canadiske Yarninspiration. Jeg printede den ud og gemte den, til garnet kom forbi min rækkevidde.

Garnet kom med posten, jeg havde valgt et akryl produkt fra we love yarn. Mere på grund af det var billigt og at min kære mand har det med at vaske alt på 40 grade for derefter at komme i tørretumbleren. Det har koster lidt tøj undervejs, men man lærer at lave det i materialer der kan tåle lidt af hvert.

Mønsteret var ret simpelt at læse og arbejde ud fra, repetitionen i mønsteret lå godt i hænderne, det var kun da jeg skulle sy den sammen det for alvor bøvlede. Jeg har heller ikke prøvet det før, så det bærer præg af begynder fejl.

Men her er det færdige resultat, garnet var super fint at strikke i, det er både vasket og tørretumblet og har ikke ændret sig af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *